donderdag 9 juli 2009

Best Buds/Bugs

Pff al weer een week geen kaartje geplaatst. Een drukke en vermoeiende week moet ik wel zeggen...
Ik heb namelijk een allergie tegen de processierups kwam ik afgelopen weekend achter... We hadden een afsluitend feest op de school waar ik werk en als onderdeel een GPS tocht. Hartstikke leuk! En 's avonds nog een lekker BBQ.
Thuisgekomen (+/- 23.00 uur) had ik mijn benen compleet onder de bulten zitten! Ik werd gek van de jeuk en kon de hele nacht geen oog dichtdoen!
Zaterdag werd het ook al niet minder, dus heb ik de huisartsenpost maar opgebeld. Wss een muggenbeetallergie, zeiden ze me daar. Ik moest hooikoortstabletten gaan slikken. Zo gezegd zo gedaan, en ook maar wat jeukstillende zalfjes gehaald.
Echter minder werd het niet, het leek juist alleen maar erger te worden. En ook zaterdagnacht en zondagnacht geen oog dichtgedaan. Maandag gelijk naar de dokter. Daar konden ze me niet zeggen wat ik had, of het was van de processierups of een contactallergie... Ik had iig wel een allergie!
Ik kreeg een zalf met een hormoon erin voorgeschreven en allergietabletten.

Nu... 6 dagen na het "gebeuren" gaat het al een stuk beter met me, maar ik voel me misselijk (1 van de bijwerkingen van de pillen). Mijn benen zijn iig niet meer paars.
Nu het weer wat achteruit gaat, kan ik het wel beter uithouden!

Naja, zal wel goedkomen, ga ik nu door naar mijn kaartje voor vandaag:Heb Tilda ingekleurd met distressinkt nav een artikel in Cards Only 8. Heb haar geprobeerd zo in te kleuren als in de workshop en het is op een aantal punten na, aardig gelukt :P Wist ff niet meer hoe je precies de distress inkt moest gebruiken...

xxx

2 opmerkingen:

Riet zei

Schitterend kaartje Cheryl,mooie kleuren en stempel.
Wat erg zeg voor je meis en hormone medicijnen dat is gewoon een pep middel.
Dat mag je echt niet lang gebruiken hoor.
Me kleindochtertje van 9 maanden,heb exzeem,die heb hormone zalf,me dochter moet dat met handschoenen aan insmeren.
Ze mag het steeds maar 7 dagen gebruiken,en dan 3 maanden niet en dan weer wel.
Het is een heel goed middel,maar heel slecht voor je lichaam.

Sterkte hoor lieverd,
Liefs Riet.xx

mildred zei

erg mooi is hij zeg!!!

groetjes mildred