woensdag 19 augustus 2009

Hippie Anya

Hallo allemaal,

het heeft ff geduurd, maar ja met dit weer is het ook niet echt makkelijk om te gaan fröbelen. Vandaag lekker naar Maastricht geweest met de trein. Aangezien de tunnels hier weer dichtliggen vanwege werkzaamheden, kon je een goedkoper treinkaartje voor €2,- naar Maastricht krijgen. En dat is niet duur :D. Dus: op naar Maastricht. Helaas voor mij begint daar deze week de introweek voor de studenten en zag ik veel dronken studenten rondlopen. zelfs een aantal in pyama???!!! Och ja, je moet er van houden ;).

Goed, over naar mijn kaart. Ik heb afgelopen dinsdag (oftewel gisteren) mijn nieuwe stempels van The Greeting Farm binnen gekregen, waaronder deze cutie: Hippie Anya. Ik zag dat de stempel nu al niet meer te krijgen is bij Scrapbookdepot, zelfs niet meer bij The Greeting Farm zelf... Was in ieder geval op zover bekend.Heb papier van Fancy Pants design gebruikt en de achterliggende kleuren komen uit een pakje van Bazix papier (CreaMotion).
De copics die ik gebruikt heb:
Huid: E11, E21, E00, R20
Haren/schoenen: E57, E35, BV00
Broek/mouwen: YG11, YG13
Truitje: YR02, YR04 / BG01, BG05
Bloem: YR02, YR04 / BG01, BG05

Het lint komt van de markt in Maastricht en de bloemetjes had ik bij Pipoos zien liggen. Verder heb ik mijn nieuwste Nestabillitie gebruikt.

Hoop dat jullie m leuk vinden :D

Trouwens... Ik zie dat ik bijna 10.000 bezoekers heb :D Dus wil ik tegen die tijd een candy gaan organiseren op mijn blog. Info volgt, houdt mijn blog dus in de gaten ;)

Knuffel

8 opmerkingen:

Marley zei

Wat een leuk kaartje!! ik vind de stempel ook geweldig hoor! Eigenlijk allemaal van the greeting farm, hoop dat er op de beurs in den bosch ook stempels van verkrijgbaar zijn..
Nou in iedergeval weer top werk!
Liefs, Marley

Cheryl Richter zei

Hoi Marley,

helaas heb ik ze niet gezien in Zwolle, maar wie weet in Den Bosch wel. Daar zijn wss ook meer kramen als in Zwolle.

Dank je wel iig voor je compliment!

Knuffel Cheryl

Anneke zei

Vind je kaartje heel fleurig,
en de stempels vindt ook heel leuk.
Ga ook eens kijken in den bosh, hoop er veel stempels tegen te komen :D
Groetjes Anneke

Cheryl Richter zei

Dank je wel Anneke!
Ik zal voor je duimen!

Knuffel Cheryl

Marley zei

Ze staan gelukkig wel in den bosch (scrapbookdepot) hobbystempels, stempelsenzo.. dus stempels zullen we wel vinden haha.. te veel denk ik eigenlijk.. niet goed voor me portomonee, maar we hebben het er maar voor over!

Claudia Rosa zei

hei cheryl deine hippy karte ist mal richtig suess geworden
bussi

Riet zei

Ohhh Cheryl,wat een schitterend kaartje,prachtige stempel en papier.

Liefs Riet.x

mildred zei

Hoi!!

Nou hij is weer super hoor!!
mooi gekleurd ook!!

groetjesmildred