dinsdag 4 november 2008

Weer een aantal kaarten af

... waaronder ook een aparte kerstkaart. Je ziet de meeste kerstkaarten in traditionele kleuren zoals rood en groen, maar ik heb eens een roze gemaakt. Ok, misschien dat het in het begin nogal pijn doet aan je ogen en lijkt het alsof je op de kermis een suikerspin eet, maar ik vind het wel apart uitzien.

Als basis een zwarte kaart met hierop een groene ondergrond van cardstock. Daarover weer een aantal laagjes van glitterpapier (Action, blok). De stempel komt van Magnolia, die ik weer heb ingekleurd met copic markers. Verder heb ik de kaart afgemaakt met een lint en bloemetjes met een knoopje.

Een leuke roze "hello" kaart. Ik was geïnspireerd door een kaart uit nummer 3 van Cards Only. Als basiskaart een witte kaart gepakt en hierop met verschillende soorten roze cardstock afgewerkt. Dit keer eens geen stempel erop verwerkt. Wel weer knoopjes en bloemen (ben er gek op!)

En hier is dan mijn roze kerstkaart. Ook geïnspireerd door een voorbeeld uit nummer 3 van Cards Only. Vrij simpel maar door de kleur erg apart.

Dit vind ik een simpele maar o zo leuke kaart geworden. Met restjes papier gemaakt (alleen de basiskaart niet) en met cardstock letters en een lintje en bloem afgewerkt. Eenvoudig kan net zo leuk zijn :)

2 opmerkingen:

Riet zei

ze zijn schitterend Cheryl.
dat heb je weer prachtig gedaan.

liefs Riet.

Riet zei

hoi Cheryl,geen dank hoor ,ik vind ze prachtig ,en dat meen ik echt.

veel liefs Riet.